Ervaringen

Ik kwam bij Anneke voor schildklier klachten. Mijn huisarts wilde me hiervoor medicijnen geven, maar dat voelde niet goed voor mij.

Bij Anneke hebben we samen naar de oorzaak van de klachten gekeken (op lichamelijk en psychisch vlak). Anneke heeft me vanuit de integrale geneeskunde adviezen gegeven met betrekking tot juiste voeding, die mijn lichaam ondersteunt in dit proces, oefeningen en het reinigen van mijn lichaam.

Deze kon ik meteen toepassen. Al snel begon ik me lichamelijk en geestelijk beter te voelen en na 3maanden was mijn schildklier waarde weer op normaal niveau.

Anneke is zeer breed geschoold en heeft veel levenservaring, wat ze goed kan omzetten in haar professionele begeleiding, maar ook haar grote betrokkenheid met mij als cliënt, maken haar zo uniek. In de periode tussen de consulten bleef Anneke contact met mij houden en motiveerde me, om door te gaan.

Gloria

Ik vind het bijzonder hoe je mij sinds mei 2021 begeleid bij het kunnen voorkomen van jichtaanvallen. Niet in de tegenaanval gaan, maar op onderzoek naar de onderliggende oorzaak!

Hierbij laat je mij vrij in mijn eigen proces, maar vorm je wel een vangnet,  luisterend oor en geef je veel inspiratie om mijn weg te vervolgen in mijn eigen rustige tempo.

Ook bied je de mogelijk om te rade te gaan bij lotgenoten en andere therapievormen waar ik onderdelen uit mee kan nemen in mijn bewustwoordingsproces.

Zo mooi hoe je dit met veel enthousiasme verwerkt in het behandelplan te samen met jouw  voedingsadviezen, oefeningen voor thuis en therapievormen.

Al een aantal maanden heb ik geen diclofinac meer hoeven te gebruiken en dit maakt me blij. Ook de wetenschap dat op termijn de aanvallen vanuit mijn lichaam niet meer nodig zullen zijn.

Dank voor het vertrouwen en je deskundige steun in mijn proces.

Michiel