Consult Integrative Medicine Analyse

Wanneer is een consult iets voor jou?

Wanneer je een lang ziekte traject hebt gehad met behandelingen die je nu hopelijk gezond hebben gemaakt, maar je nog lang niet fit bent.
Of voel je duidelijk dat je nog geen vertrouwen hebt in je eigen lichaam en geest?
Of is er iets wat nog niet besproken is in de behandeling?

Dan vraagt dat om een bredere aanpak.

Een aanpak om het gehele systeem te ondersteunen, een algehele visie die alle gebieden aanraakt, het psychische en het spirituele zowel als het lichamelijke.

Ik spreek van het spirituele vanwege het feit dat elke mens ook spiritueel is, ook al heb je dit nog niet eerder aangesproken. Elk mens gelooft in iets, in de natuur of iets wat groter is dan wij zelf. Uit de praktijk blijkt dat juist de mensen die ziek zijn/worden er mee in aanraking komen. Zo kun je hebben ervaren dat muziek een helende werking kan hebben, of dat je in het ziekenhuis meditatieve muziek hebt geluisterd?

Een Consult Integrative Medicine is het samen kijken naar een plan van aanpak voor jou om welke stappen je kunt nemen om beter te worden. Het wordt een uitgebreid plan om thuis mee aan de gang te kunnen gaan. Het bevat onder andere een beweging schema, voeding adviezen. Aanvullend met supplementen. We kijken naar het grotere geheel, je gehele zijn in je leven op dit moment.

Wat ik tevens belangrijk vind is om te vermelden dat je zelf mag bepalen hoe vaak je terug wilt komen en ook in welke tijdspanne.

Kosten per consult: € 110,-

Meer informatie over het consult?

Het oplossen van je onzekerheid, of je angst of je vermoeidheid

Daarin kan ik je ondersteunen, dit doe ik namelijk al heel lang in mijn werk. Daar heeft de IM opleiding me nog meer handvatten kunnen geven, en heb ik er nu een eigen praktijk voor geopend. Ik ga je helpen met deze nieuwe periode in je leven, het hervinden van je eigen gezondheid.

Het resultaat als je bij mij geweest bent is er 1 van opluchting, gesteund voelen en hoop. Hoop op betere tijden, op een andere focus.

Omdat we samen gaan kijken naar wat er nog wel mogelijk is! en geloof me als ik zeg dat dat er is. Soms is het een zoektocht, maar dan zijn we er in elk geval samen mee onderweg.

Een consult aanvragen?

Ik help je graag verder