,

Beter worden is een werkwoord

Alle mensen die ziek zijn, weten het. Het is een werkdag van soms wel 24 uur per dag. Het laat je nimmer los. Stel je nu eens voor dat je hier hulp bij zou krijgen? Om er samen met iemand aan te kunnen werken? Zou dat dan veel efficiënter zijn? Zou je verder kunnen komen? Wordt je fundament dan steviger? 

Meestal als we ergens zelf niet in geschoold zijn, zoals je huis bouwen, je auto onderhouden schakelen we snel over naar een professional. Toch kunnen we als het gaat om onze gezondheid nog heel lang zelf dokteren. Nu is er niks mis met zelf dokteren, iedereen doet het op zijn tijd. Je lichaam kan ook heel goed aangeven waar de behoefte ligt: rust, wel voedsel of juist niet.
Toch zijn er ook veel dingen onbekend, vroeger werd je veel langer in het ziekenhuis gehouden dan nu. Dan probeerden de artsen en verpleegkundigen met alle middelen die zij in huis hadden om je zo goed mogelijk weer naar huis te sturen.


Nu is dat anders; het zijn nu meer behandelcentra geworden, je wordt behandeld en het echte beter worden moet je thuis zelf doen.
Er zijn heel veel richtlijnen zoals voor diëtisten de schijf van 5 en voor fysiotherapeuten richtlijnen voor bewegen die je verder kunnen helpen. Maar er zijn nog weinig op maat gemaakte plannen die geheel aansluiten op waar jij nu bent.
In mijn optiek is dit de geneeskunde van de toekomst, een geheel op maat gemaakt plan voor jou.

Integrative Medicine komt hier heel dichtbij.
We zijn coach op jou eigenpad want iedereen loopt een geheel eigen weg in zijn leven. Vaak hebben mensen al een hele reis gehad en om ook daar aandacht voor te hebben. Alles hoort er bij, je reis, je familie, geliefden, afkomst, werk verleden.
Ken je het uit een eerdere ervaring dat je geholpen werd? Weet je nog hoe dat voelde? Was je opgelucht, werd alles gemakkelijker. Of begreep je eerder niet dat je het zou kunnen en met hulp bleek het zomaar te lukken? Leek het ineens eenvoudiger dan je dacht?
Geloof jij nu dat je aan zo een coach toe bent? Mail me dan, dan maken we een afspraak voor een gratis bel moment, om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *